Cum functioneaza Bionic 880?

Fotonii radiați sunt absorbiți de piele, se înmulțesc în organism și se răspândesc peste tot. Ei ajung în creier trecând ramificațiile sistemului nervos, precum și măduva spinării și armonizează (în sensul modificării) producția de hormoni diferiți aici: endorfine, serotonină.

Folosind alte conexiuni, semnalele fotonice ajung la nivelul glandei suprarenale și modifică producția de DHEA și cortizol.

Efectele celulare

Nu există viață fără lumină. Potrivit prof. Dr. F. A. Popp, în fiecare celulă a corpului nostru lumina radiază prin așa-numitele bio fotoni. În celulele afectate intensitatea luminii diminuează. Regenerarea acestor celule slăbite este stimulată prin furnizarea de lumină sub formă de fotoni. Asta inseamna in acelasi timp ca fotonii nu au un efect stimulativ cu celulele care functioneaza pe deplin (efectul bateriei).

Terapia fotonică folosită în banda cu unde infraroșii poate activa multe procese metabolice, inclusiv diviziunea celulară, pentru metabolismul ciclic AMP, fosforilarea oxidativă, hemoglobina, colagenul și alte sinteze de proteine, activitatea leucocitelor, producția de macrofage și vindecarea rănilor.

Dacă macrofagele sunt expuse la lumină infraroșie în intervalul de 880 Nm, ele eliberează substanțe care ajută la repararea celulelor deteriorate și care susțin producția de țesut conjunctiv.

S-a dovedit că lumina infraroșie are efecte pozitive asupra leucocitelor, mai multe tipuri de limfocite, mai multe tipuri de enzime, producția de prostaglandine și celulele de colagen. Sa demonstrat că radiația fotonică infraroșie conduce la o creștere a concentrației ATP și a activității ATPază în țesutul viu.

Efecte hormonale

Endorfinele sunt de asemenea menționate ca morfină endogenă, deoarece seamănă cu morfina în structura chimică. Acestea se găsesc în diferite locuri ale corpului și ale sistemului nervos central și sunt considerate ca responsabile și / sau participante la diferite funcții, cum ar fi reducerea durerii și bunăstarea.

Mai mult, ele au o influență de control asupra reacției organismului în situații de stres și asupra mecanismelor homoeostatice, cum ar fi circulația inimii, respirația, digestia și regularizarea termică.

Pacienții / pacienții cu durere cronică au fost găsiți că au un nivel scăzut de endorfină în lichidul cefalorahidian, care a fost crescut după tratamentul cu Bionic 880, în legătură cu reducerea durerii. Comportamentul de dependență este atribuit unei suprimări a producției proprii a organismului de către endorfine. Cortizolul joacă un rol substanțial în situațiile de stres, pe lângă adrenalină și noradrenalină. Cu șoc sau stres, are loc o creștere a producției de cortizol. Prin stimularea cu Bionic 880 nivelul cortizolului este redus. Clientul / pacientul simte o relaxare plăcută continuă.

Serotonina aparține grupului de dopamine. Este o amfetamină naturală, care reprezintă un „supresor al apetitului” natural. Stimularea producției de serotonină în legătură cu o nutriție adaptată este un mod natural de ajustare a greutății.

Ce condiții trebuie să îndeplinesc eu (clientul)?

Piesa de mână (capul de radiație) al lui Bionic 880 poate fi pur și simplu poziționată pe diferite locuri ale corpului (doar din cauza principiului Bionic de distribuție liberă a fotonilor în corp).

  • În terapia de bază capul de radiație este în general poziționat pe suprafața clientului timp de aproximativ 5 minute la încheieturile interioare ale ambelor mâini, fiind zone deosebit de relevante (inima, plamani)
  • ambele urechi (reprezinta zone reflexe ale organelor)
  • pe gat

Durata unei sedinte va fi de 5 minute pentru fiecare punct.
Sedintele pentru ameliorarea durerilor, rănilor etc. au nevoie de 10-15 minute suplimentare pentru fiecare locație.

O terapie trebuie să cuprindă minimum 3 sedinte, chiar dacă pacientul / pacientul se simte mai bine înainte.
Numărul maxim de sedinte este în mod natural dependent de pacient / pacient și indicație.
Numărul mediu recomandat de sedinte poate varia de la 3 la 10.
Echipamentul este imediat aplicabil după o scurtă informare a instrucțiunilor de utilizare.

Shopping Cart
Scroll to Top