De ce nu este disponibil testul LymeSpot?

Nu oferim testul LymeSpot, deoarece nu există nici o validare sau nici un studiu pentru „revizuit” LymeSpot. În opinia noastră, este un test experimental fără date reale și validare.
De asemenea, nu suntem siguri dacă doar Interleukin 2 va da într-adevăr un răspuns absolut pentru „da” sau „nu” pentru tratament (ușor denumit „roșu-verde”). Am primit informații de la câțiva experți științifici despre citokine, că interleukina 1, interleukina 4, interleukina 6, interleukina 10 și, în mod esențial, interleukina 8 joacă un rol foarte important în activitatea infecțiilor în general. Deci, pentru scopuri științifice, „revizuit” LymeSpotTest ar putea oferi informații suplimentare, dar nu în utilizarea de rutină în laborator. Ar putea fi, de asemenea, foarte periculoasă pentru pacienți să spună: „Semnul verde = tratament și semn roșu și roșu / verde = nu știu, ce să fac sau nici un tratament”.
Medicina de laborator nu este atât de ușoară.
Prin urmare, am decis să așteptăm validarea și primul studiu (care se desfășoară în continuare conform producătorilor de teste) al acestui test.
Vom continua să folosim Elispotul ca toate celelalte laboratoare mari din Germania. Credința noastră nu este de a se schimba într-un sistem de testare experimentală până când este validată și susținută de date științifice.
Cu toate acestea, am vorbit cu producătorul de testare de la LymeSpot și am decis să nu-l oferim ca un test de rutină pentru pacienți și medici, până când datele acestui test vor fi publicate.
Trebuie să fim foarte atenți în a nu suprainterpreta astfel de sisteme experimentale experimentale, deoarece Lyme cronică este, de asemenea, un lucru „politic” și nu credem că este într-adevăr faptul că Interleukin 2 ne va spune răspunsul pentru fiecare pacient printr-o simplă „sistem de lumină roșu-verde.

Shopping Cart
Scroll to Top