Politica de confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Website-ul paraclinic.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele de identificare pe care ni le furnizezi: nume, prenume, telefon, adresa de livrare, adresa de Email.

Scopul colectarii datelor este: preluarea comenzilor sau rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la serviciile achizitionate prin intermediul acestui website.

Prin completarea formularului de pe paraclinic.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii paraclinic.ro in urmatoarele scopuri:

  • stabilirea contactului cu clientii si pentru prelucrarea comenzilor
  • transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbarile in site, contul de utilizator s.a.)
  • participarea clientilor la concursuri, promotii
  • transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare privind activitatea medicalhomeuse.com si a tertilor

Website-ul paraclinic.ro NU solicita prin intermediul site-ului date cu caracter personal precum CNP sau date bancare.

Website-ul paraclinic.ro NU va furniza numele, telefonul si adresa de Email ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Shopping Cart
Scroll to Top