Zonulin

Zonulin este o proteină umană similară cu toxina Zonula-occludens de la Vibrio cholera, care este implicată în reglarea contactelor intercelulare în peretele intestinal.

Zonulinul a devenit un marker important pentru creșterea permeabilității intestinelor. Efectuează servicii remarcabile cu diagnostic, precum și în procesul terapeutic al sindromului leșin-intestin și a bolilor asociate.

Teste disponibile pentru Zonulin

Despre TNF-alfa

Factorul de necroză tumorală (scurt: TNF-α) este o substanță semnalantă multifuncțională (citokină) a sistemului imunitar, care este implicată în inflamația locală și sistemică.

TNFa este eliberat dominant din macrofage. Funcția sa cea mai importantă este de a controla activitatea diferitelor celule imune. TNF α poate încuraja moartea celulară (apoptoza), proliferarea celulelor, diferențierea celulelor și eliberarea altor citokine. Aceasta provoacă febră și este implicată în dezvoltarea de cașexie cu anumite boli. În plus, are un impact asupra metabolismului grăsimilor, coagulării, rezistenței la insulină și funcției endoteliale.

Teste disponibile pentru TNF-alfa

Interleukina 6

Interleukina-6 (scurt: IL-6), factorul de stimulare a celulelor B, hepatocitele factorului de diferențiere a celulelor B, factorul de stimulare a hepatocitelor, corespunde interleukinelor / citokinelor care reglează reacțiile inflamatorii la organism.

IL-6 vine de-a lungul formei sale de „reglare complexă și funcțională în” orchestra „celorlalte citokine și celule. IL-6 are o poziție cheie în tranziția mecanismelor de imunitate congenitală și în mecanismele imunității dobândite în cadrul procesului inflamator. IL-6 aparține familiei de citokine care deviază glicoproteina gp 130 a subunităților receptorului.

Teste disponibile pentru Interleukina 6

Interleukina 2 Receptor

Receptorul interleukin-2 este o proteină transmembranară heterotrimerică care apare pe suprafața celulelor limfatice. Citokina Interleukin-2 se leagă de receptor și îl activează.

Prin controalele celulelor T de reglementare (TReg), lanțul α este implicat în reglarea imunotoleranței. Concentrația serului solubil de interleukină-2 a (sIL-2Rα) în ser are o valoare chimică pentru evaluarea activității sarcoidozelor, a respingerii din transplant, precum și a bolilor autoimune. Spre deosebire de parametrii globali de inflamație cum ar fi proteina C reactivă (CRP) sau viteza de sedimentare a eritrocitelor, aceasta permite o afirmație despre activarea limfocitelor T.

Teste disponibile pentru Interleukina 2 Receptor

Despre Biotina (vitamina B7 sau vitamina H)

Biotina, denumită și vitamina B7 sau vitamina H, este o vitamină solubilă în apă din complexul B.

Acesta joacă un rol semnificativ în grupul protetic al enzimelor în metabolism, dar este, de asemenea, important în nucleul pentru reglarea epigenetică a funcției genei. În plus, Biotin are un impact asupra creșterii și conservării din celulele sanguine, glandele sebacee, pielea, părul și unghiile.

Teste disponibile pentru Biotina (vitamina B7 sau vitamina H)

Shopping Cart
Scroll to Top